Biskupství brněnské

Týden pro rodinu v CRSP

Ilustrace
13.5.2024 - 19.5.2024

"ŠTĚSTÍ RODINY NEJSOU OSAMOCENÉ ŠEDINY", to je motto letošního Týdne pro rodinu.

Osamělost uprostřed bezpočtu virtuálních možností. Jak je to možné? Rezignovali jsme na lidskou blízkost, nebo naopak se bez přátelského setkání, povzbuzení, poplácání po ramenou a dobrého slova nemůžeme obejít?

Letošní 16. ročník Týdne pro rodinu chce heslem Štěstí rodiny nejsou osamocené šediny poukázat na důležitost blízkosti a bolestný nárůst osamělosti především seniorů spojené s vyloučením, pádem do izolace až ubližováním si. Jaká je cesta ven?

Týden pro rodinu 2024 v CRSP

16. ročník Týdne pro rodinu si v CRSP můžete užít na tradičním Dni pro rodinu, který je letos zpestřený také oficiálním otevřením nového Family Pointu pod Petrovem. Připravujeme také ochutnávky Snoezelen a virtuální reality.

Pro rodiče hyperaktivních dětí (a nejen pro ně) nabídneme online přednášku Kreativně k lepšímu duševnímu zdraví dětí s ADHD. Právě letos totiž pomáháme rodinám s neklidnými a hyperaktivními dětmi už 25 let ❤️

Věděli jste, že:

První kontaktní místo FAMILY POINT vzniklo díky spolupráci naší organizace a Města Brna v r. 2009 na Josefské 1 jako vůbec první pracoviště této služby. V následujících 15 letech vznikly desítky těchto míst přátelských rodině. V současné době je síť stále nejvíce hustá ve městě Brně, odkud se dál šíří v rámci Jihomoravského kraje, ale i do dalších krajů ČR. Více informací o službě je k nalezení na webu https://familypoint.cz/. 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality