Biskupství brněnské

Závěrečný koncert Křtinského hudebního čtyřlístku

Ilustrace
24.10.2021

Římskokatolická farnost Křtiny pořádá závěrečný koncert letošního ročníku Křtinského hudebního čtyřlístku, který se uskuteční v kostele Jména Panny Marie ve Křtinách v neděli 24. října 2021 v 17.00 hodin.

Na koncertu pro varhany a flétnu vystoupí koncertní klavirista a varhaník působící v křtinské farnosti Bohumír Stehlík společně s flétnistkou a pedagožkou Janou Jarkovskou. V programu se představí také jejich host, flétnistka Michaela Ambrosi.

"Tímto benefičním koncertem chceme vyjádřit poděkování všem dárcům a mecenášům, kteří finančně v tomto roce podpořili projekt Volné rekonstrukce varhan v kostele Jména Panny Marie ve Křtinách, a uzavřít tak první ročník hudebního cyklu, který farnost pořádá pod názvem Křtinský hudební čtyřlístek," říká farní vikář křtinské farnosti, R. D. Metoděj Ján Lajčák O.Praem.

Za období necelých pěti měsíců se prostřednictvím adopce píšťal nasbíralo více než 1.250.000 korun a mecenáši si adoptovali přes 280 píšťal. Výtěžek ze vstupného, které je na tento koncert dobrovolné, bude uložen na transparentní účet a použit na opravy spojené s volnou rekonstrukcí křtinských varhan.

Plakát

Facebook profil Biskupství brněnského
Banner - Pastorační aktivity děkanství brněnské diecéze

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality